Menuforslag

Kære gæster

Hvis I er en gruppe på under 15 personer henviser vi venligst til vores daglig a la carte menu.

For grupper på 15 personer eller derover, tilbyder vi nedenstående selskabsmenu,  der bestilles det samme  til hele bordet (vi kan selvfølgelig lave undtagelser for vegetarer eller folk med allergi).

Husk at bestille menuerne senest 5 dage inden for jeres booking!

 

 

MENU NR.1

  • BRUSCHETTA MED GEDEOST serveret på blandet salat , serranoskinke hertil romesco sauce (rød peberfrugt med mandler)

  • KALVE-RIBEYE STEAK serveret med julienne flødekartofler, haricots verts svøbt i bacon, bagt cherrytomat med balsamico, hertil skysauce med timian og calvados.

  • BUTTERDEJS ÆBLETÆRTE serveret med marcipancreme og chokolade flødeis .

    Pris 300,00

MENU NR.2

  • RØGET LAKS serveret med lun spinattimbale med krebsehaler hertil fennikel crudité.

  • HELSTEGT KRONHJORTETYKSTEG serveret  m. pommes anna, marinerede skovbær i hyldebærsaft, bagte svampe og fennikel , samt vildtsauce med pærebrændevin og salvie.

  • CHOKOLADEKAGE serveret med vaniljeis, marineret ananas og frugt coulis.

Pris 325,00

MENU NR.3

  • RISTEDE KÆMPEREJER MED INGEFÆR OG KORIANDER serveret på hjerte salat hertil krydderurte aioli.
  • STEGT UNGHANEBRYST FYLDT MED SOLTØRREDE TOMATER OG MASCARPONE serveret med duchesse kartofler provençale, butterdejs indbagt spinat med porre og feta , hertil svampe rosmarin creme.
  • VANILJE PANNA COTTA serveret med hindbær coulis , og forskellige friske bær.

Pris 275,00 pr kuvert

MENU NR.4

  • TAPAS ANRETNING med andelevermousse, fennikel pølse og serranoskinke, serveret med løgkompot, aioli og oliven.

  • STEGT LAMMECULOTTE serveret m. flødekartofler med rosmarin, gulerodspure med citron, bagt auberginebøf, hertil lammesauce med citrongræs og ingefær.

  • NØDDEFLORENTINE serveret med hyldeblomst sorbet, blommekompot og mango coulis

Pris 295,00

Ønsker yderligere information om vores menu så skriv os en email til spiseloppen@gmail.com

Vi glæder os til at modtage din reservation på telefon : 32 57 95 58