Menuforslag

Kære gæster for grupper på 15 personer eller derover, skal der bestilles det samme menu til hele bordet (vi kan selvfølgelig lave undtagelser for vegetarer eller folk med allergi).

Husk at bestille menuerne senest 5 dage inden for jeres booking!

MENU NR.1

  • GRATINERET CHEVRE PÅ TOAST serveret med hindbærsyltet rødbeder, cornichons samt granatæble-dressing.

  • STEGT LAMMEKRONE serveret med rösti kartofler, ratatouille, pastinak chips samt lammesky med kokosmælk og citrongræs.

  • NØDDEFLORENTINE serveret med hvid chokolade ganash på skovbær kompot samt butterscotch sauce.

Pris 325,- pr.kuvert

 

MENU NR.2

  • RØGET LAKSETIMBALE FYLDT MED REJECREME MED MASCARPONE serveret med blandet salat samt valnøddedressing.

  • HELSTEGT KRONHJORT TYKSTEG FILET serveret  m. pommes anna med rosmarin , marineret skovbær, bagte svampe og fennikel samt vildtsauce med Poirre Williams.

  • CITRON-MANDELTÆRTE serveret med mynte skum samt kanelcreme.

Pris 330,- pr. kuvert

 

MENU NR. 3

  • URTEPANDEKAGE FYLDT MED SKALDYRSMOUSSE serveret med grønne asparges og hvid trøffel dressing med rød kaviar.
  • RIBEYE STEAK serveret med julienne flødekartofler, haricots verts rullet med bacon, oliven bagt cherrytomater, jordskokkepuré med haseslenødder, samt Calvados sauce med skovsvampe
  • CHOKOLADE KONFEKTKAGE serveret med blomme kompot, sorbetis og havtorn coulis.

Pris 295,00 pr. kuvert

 

MENU NR.4

  • TAPAS ANRETNING med hjemmelavet andelever mousse, fennikel pølse og Serranoskinke serveret med løgkompot, aioli samt oliven.
  • STEGT UNGHANEBRYST FYLDT MED SOLTØRREDE TOMATER OG SALVIE serveret med duchesse kartofler provençalé, butterdejs indbagt spinat og forårsløg, råbagt blomkål med paprika,hertil estragonsauce.
  •  PANNA COTTA serveret med blåbær og hindbær coulis.

Pris 285,00 pr kuvert

 

Ønsker yderligere information om vores menu så skriv os en email til spiseloppen@gmail.com

Vi glæder os til at modtage din reservation på telefon : 32 57 95 58