Menuforslag

Kære gæster

Hvis I er en gruppe på under 15 personer henviser vi venligst til vores daglig a la carte menu.

For grupper på 15 personer eller derover, tilbyder vi nedenstående selskabsmenu,  der bestilles det samme  til hele bordet (vi kan selvfølgelig lave undtagelser for vegetarer eller folk med allergi).

Husk at bestille menuerne senest 5 dage inden jeres booking!

MENU NR.1

  • GRØNNE ASPARGES serveret med purløgs-flann og krydderurte-capers vinaigrette

  • STEGT UNGHANEBRYST serveret med hasselbach kartoffel, gulerodsmos med hasselnødder, saute af årstidens grønt samt estragoncreme sauce.

  • PANNA COTTA serveret mynte marineret jordbær og knuste makroner.

Pris 275,00- pr.kuvert

MENU NR.2

  • GRILLET HALLOUMI OST serveret på spæde salatblade hertil tomatpesto, granatæblekerner og sukkerristede solsikkekerner.

  • STEGT LAMMECULOTTE serveret med stegte asparges kartofler med persille, grøntsagstårn af tomat, aubergine og mozarellaost, hertil tzaziki samt lammesky med citrongræs og ingefær

  • RABARBERKOMPOT med vaniljeis og marengs-brud

Pris 285,00

MENU NR.3

  • RØGET LAKS serveret med spæde salatblade, ramsløgs creme-fraiche, stenbiderrogn og smørristede rugbrøds-croutons
  • MADAGASKAR PEBER STEAK serveret med julienne flødekartofler, sauteret grønne asparges, bagt tomat fyldt med svampe-duxelles samt madagaskarpeber sauce.
  • JORDBÆRKAGE med mazarinbund og hyldeblomst sorbet.

Pris 295,00-pr.kuvert

MENU 4

  • STEGTE KÆMPEREJER serveret med hjerteblade salat vendt i cæsar-dressing hertil ristede mandler

  • HELSTEGT KRONHJORTETYKSTEG serveret med pomme anna, marineret friske bær, ærtemos m. ramsløg og pinjekerner, vildtsauce med kantareller.

  • MARSALA BROWNIE med råsyltede kirsebær og nougatcreme.

    Pris 320,00-pr.kuvert

    Vi sammensætter naturligvis gerne en menu efter dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os for en samtale om din fest.

    Ønsker yderligere information så skriv os en email til spiseloppen@gmail.com

 

Vi glæder os til at modtage din reservation på telefon : 32 57 95 58