Menuforslag

Kære gæster for grupper på 15 personer eller derover, skal der bestilles det samme menu til hele bordet (vi kan selvfølgelig lave undtagelser for vegetarer eller folk med allergi).

Husk at bestille menuerne senest 5 dage inden for jeres booking!

 

MENU NR.1

  • BRUSCHETTA MED GEDEOST serveret på blandet salat, serranoskinke hertil romesco sauce (rød peberfrugt med mandler)

  • KALVE-RIBEYE STEAK serveret med julienne flødekartofler, haricots verts svøbt i bacon, ristede østershatte med hvidløg og persille hertil skysauce med timian og skalotteløg.

  • BUTTERDEJS ÆBLETÆRTE serveret med marcipancreme og chokolade flødeis .

Pris 300,00- pr.kuvert

MENU NR.2

  • RØGET LAKS serveret med lun spinattimbale med krebsehaler hertil fennikel crudité.

  • HELSTEGT KRONHJORTETYKSTEG serveret  m. pommes anna, marinerede skovbær i hyldebærsaft, bagte svampe og fennikel, samt vildtsauce med pærebrændevin og salvie.

  • LUFTIG CHOKOLADEKAGE med kastanjecreme, vaniljeis og frugt coulis.

Pris 325,00

MENU NR.3

  • RISTEDE KÆMPEREJER MED INGEFÆR OG KORIANDER serveret på hjerte salat hertil krydderurte aioli.
  • STEGT UNGHANEBRYST FYLDT MED SOLTØRREDE TOMATER OG SALVIE serveret med duchesse kartofler provençalé, butterdejs indbagt spinat med porre og feta samt spidskålssalat med nødder hertil svampe rosmarin creme.
  • VANILJE PANNA COTTA serveret med kirsebær sauce og knuste kanel-specier.

Pris 275,00 pr kuvert

JULEMENU

  • GRAVAD LAKS OG RØGET HELLEFISK serveret med svampe duxelles og spinat creme.

  • PANDESTEGT BERBERI ANDEBRYST GARNERET MED TRØFFEL-FRAMBOISE SALSA serveret med brunede kartofler, honning glaceret rodfrugter, tomat-abrikos chutney, marineret rødkål og æbler hertil andesauce med appelsin og marsala.

  • RISALAMANDE serveret med kirsebær sauce.

Pris 285,00

Udover vores julemenu imødekommer vi andre ønsker om klassiske danske juleretter.

Ønsker yderligere information om vores menu så skriv os en email til spiseloppen@gmail.com

Vi glæder os til at modtage din reservation på telefon : 32 57 95 58