Selskabsmenu

 

Har du et  bryllup, en konfirmation, julefrokost eller en anden form for selskab, kan vi sammensætter den ideelle menu til din begivenhed og dit selskab, så du får det præcis, som du vil have det.

Vi har altid masser af gode ideer til, hvordan en menu kan se ud til dit selskab.  Vi kombinere menuen efter dine ønsker og behov.

Du er velkommen til at skrive en email til spiseloppen@gmail.com og så kommer vi med et konkret tilbud til dig.

Nyhed til selskaber – En unik helhedsoplevelse på Christiania med foredrag, rundvisning og lækker mad.

Spiseloppen har rammerne til at give dit selskab en enestående oplevelse, med en rundvisning på det nuværende Christiania, en tur og tilbageblik i det Lokalhistoriske Arkiv, for til sidst at runde af med spisning i vores hyggelige, rummelige lokaler i toppen af Loppebygningen.

Giv dine venner, selskab eller samarbejdspartnere en oplevelse som man ikke kan få andre steder, ca. 2 timers arrangement i helt unikke omgivelser, hvor aftenen afsluttes med en veltilberedt middag i Spiseloppen. Foredrag og rundvisning foregår enten på Dansk eller Engelsk.

Christianias Lokalhistoriske Arkiv tilbyder et historisk Diasshow på en halv times tid om Christianias udvikling fra Slumstorm til turistattraktion, efterfulgt af 1½ times rundvisning. Fristads-Arkivar Ole lykke har boet i Christiania siden 1979 og har været aktiv som bartender, selvbygger, redaktør af Ugespejlet, foredragsholder, fotograf, forhandlings- og pressearbejde, Udstillingsarrangør, Eventmanager mm. Foredrag og rundvisning kan efter ønske lægge vægt på særinteresser som f.eks. Arkitektur og byggeprocesser, Christianias struktur og beslutningsprocesser, Forholdet til Stat, Politi og andre myndigheder ”udefra”, Stofproblemer og Narkotikapolitik, Infrastruktur og Bæredygtighed.                         

Pris for foredrag, rundvisning og mad afhænger af antal deltagere, menu og evt. særlige ønsker. N.B. Husk at skrive i e-mailen at i er interesseret i rundvisning og mad.