Selskabsmenu

Har du et bryllup, en konfirmation, julefrokost, forretningsselskab, eller anden form for begivenhed, kan vi sammensætte den ideelle menu til dit selskab, så du får det præcis, som du vil have det.

Vi har altid mange gode ideer til, hvordan en menu kan se ud, så den bedst matcher menuen dit behov og ønske.

Du er velkommen til at skrive en email til spiseloppen@gmail.com og vi kommer hurtigt tilbage med et uforbindende tilbud.

Nyhed til selskaber – En unik helhedsoplevelse på Christiania med foredrag, rundvisning og lækker mad.

Spiseloppen har rammerne til at give dit selskab en enestående oplevelse, begyndende med en rundvisning på Christiania som det ser ud i dag, og et tilbageblik, i det Lokalhistoriske Arkiv, for afsluttende at runde oplevelsen af med en veltilberedt middag, i vores historisk hyggelige og rummelige lokaler på toppen af Loppebygningen, med vue over staden.

Giv dine venner, selskab eller samarbejdspartnere en oplevelse ud over det sædvanlige, med et ca. 2 timers arrangement i helt unikke omgivelser. Foredrag og rundvisning foregår enten på Dansk eller Engelsk.

Om rundvisningen: Christianias Lokalhistoriske Arkiv tilbyder et historisk Diasshow på en halv times tid om Christianias udvikling fra Slumstorm til turistattraktion, efterfulgt af 1½ times rundvisning. Fristads-Arkivar Ole lykke har boet i Christiania siden 1979 og har været aktiv som bartender, selvbygger, redaktør af Ugespejlet, foredragsholder, fotograf, forhandlings- og pressearbejder, udstillingsarrangør, eventmanager mm. Foredrag og rundvisning kan efter særligt ønske bygge på særinteresser, f.eks. Arkitektur og byggeprocesser, Christianias struktur- og beslutningsprocesser, Forholdet til Stat, Politi og øvrige “udefrakommende” myndigheder, Stofproblemer og Narkotikapolitik, Infrastruktur og Bæredygtighed.

Pris for foredrag, rundvisning og mad afhænger af antal deltagere, menu og evt. særlige ønsker.            NB: Husk at skrive i e-mailen, hvis I er interesseret i rundvisning og mad.